KOHVIK MUST PUUDEL - TALLINNAN KIEHTOVIN KAHVILA


Jos haluat nauttia kahvisi mielenkiintoisessa ympäristössä, Kohvik Must Puudel on takuulla sinun juttusi. Vaarana tosin on, että ympäristö vie kaiken huomiosi, etkä muista nauttia tilaamastasi juomasta. Tallinna on mielenkiintoisten kahviloiden luvattumaa, enkä ole käynyt kertaakaan tylsässä paikassa. Kohvik Must Puudel on takuulla yksi kiehtovimmista, sillä sen sisustuksessa, pohjaratkaisussa ja sisäpihalla riittää ihmettelemistä pidemmäksi aikaa.
Vanhankaupungin kapealla kadulla, Muurivahe 20:ssä sijaitseva kahvila on kaikkea mahdollista ja vielä enemmän. Se muodostuu useista erikokoisista ja eri tavalla sisustetuista huoneista sekä jännittävästä puutarhasta. Yksi huone on värikäs ja iloinen, toinen vaalea ja minimalistinen. Kolmannessa on pieniä pöytäryhmiä ja kirjahylly, neljännessä roikkuu polkupyörä yhdellä ja valotaulu toisella seinällä. Pöydät ja tuolit ovat keskenään erilaisia myös puutarhassa. Marimekon kankaat koristavat pöytiä sulassa sovussa, vaikka värit ja kuosit loistavat levottomuuttaan. Kaikki on sopivasti mautonta.

Palvelu oli ystävällistä ja tilaa oli hyvin lauantaipäivänä. Paikalla oli muutamia turisteja ja paikallisia, mutta suurin osa pöydistä oli tyhjiä tai varattuja. Join pelkän cappuccinon, mutta lasivitriinissä on makeita ja suolaisia herkkuja sekä käsittääkseni kahvilasta saa myös ruokaisampia vaihtoehtoja. Vaikeinta ei ole kuitenkaan valita, mitä tilaat, vaan missä istut. Tykkäsin erityisesti kahvilan sisätilojen sisustuksesta, jonka monivivahteisuus saa tuntemaan vähän kuin eri huoneet olisivat eri kahviloita. Hyvä syy palata uudelleen ja uudelleen.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Elina Marjaana Travel Blog • Theme by Maira G.