KUUSI HAVAINTOA MATKABLOGISTANI


1. Jotenkin huvittavaa, että olen matkustanut lähes 40 maassa eri puolilla maailmaa, mutta aloitan julkisen matkablogin viikon pakettimatkasta Kreikkaan. Minulla olisi kymmeniä ellei satoja mielenkiintoisia tarinoita kerrottavana aikaisemmilta reissuiltani, mutta sen sijaan tulen hehkuttamaan lentokenttäkuljetuksen helpoutta ja ihastelemaan neljän tähden hotellin uusittua kylpyhuonetta.

2. Aloitin tämän blogin suunnittelun ja kirjoittamisen kesäkuun alkupuolella auringon paistaessa ulkona. Parempaakin tekemistä olisi varmasti ollut, mutta kun inspiraatio tulee, ei sitä kannata vastustaa.

3. Yksi syy siihen, miksi en ole perustanut blogia aikaisemmin on se, että en koskaan keksinyt mielestäni hyvää bloginimeä ja sitä lyhyttä kuvausta etusivulle oman kuvan alapuolelle. Lopulta päätin olla miettimättä ja mennä omalla nimelläni ainakin näin aluksi.

4. Parhaimpana päivänä olen kirjoittanut viisi uutta postausta ja ajastanut niiden julkaisun seuraavan kahden ja puolen viikon ajalle. Pieni honeymoon-vaihe ehkä menossa.

5. Kirjoittaminen tulee usein luonnostaan, samoin uusien aiheiden keksiminen. Sen sijaan valokuvaaminen on todella paljon haastavampaa, enkä keksi oikein mitään kirjoituksiin sopivia kuvauskohteita tällä hetkellä, kun en ole Kreikassa. 

6. Kirjoitin ensimmäistä ns. matkablogia vuonna 2008, kun olin työharjoittelussa Nicaraguassa kolme kuukautta. Sen jälkeen perustin uuden blogin joka reissua varten ja näitä muutaman kuukauden mittaisia blogijaksoja on yhteensä viisi, Nicaraguan lisäksi mukaan mahtuu Pohjois-Irlanti, Etiopia, New York ja Brysseli.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Elina Marjaana Travel Blog • Theme by Maira G.